Nova vest
Fudbal

Petak, 16.01.2015.

13:34

Ronaldo: Atletiko samo čeka prekide

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo kritikovala je Atletiko Madrid zbog načina na koji su 'Jorgandžije' odigrale dvomeč Kupa kralja.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Real je u četvrtak pokušao da nadoknadi dva gola minusa iz prvog meča sa Visente Kalderona, ali je Fernando Tores sa dva gola onemogućio gradskog rivala da brani trofej.

"Atletiko nije igrao atraktivan fudbal. Oni su veoma, veoma defanzivni... Samo čekaju prekide, ali to radi savršen posao za njih, tako da ih treba poštovati, na čelu sa trenerom", rekao je Ronaldo.

Najbolji igrač sveta ponovo je demantovao glasine da mu stara povreda kolena pravi probleme, istakavši da ljudi ne mogu da očekuju da postiže golove u svakom meču.

"Golovi nisu sve, a ne možete očekivati od pojedinaca da uvek budu na svom vrhuncu. Jedino ako možete vi da mi kažete ko je taj igrač? Problemi sa kolenom su prošlost, navikao sam da igram pod bolom", dodao je Ronaldo.

Ronaldo je postigao 36 golova na 27 mečeva u svim takmičenjima ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu