Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.12.2014.

20:29

FKCZ: Mijailović novi predsednik

Glasanje za novog predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda završeno je tokom popodneva, a trijumfovao je Svetozar Mijailović – jedini kandidat.

Izvor:

Autor:

Default images

Izborna komisija u sastavu Matija Radojičić (predsednik), Ivan Šebek (zamenik predsednika komisije), Zoran Ivković (član), Stanislav Nikolić (Član) i Dragana Vitorović (Član) iznela je podatke vezane za treće po redu izbore za predsednika kluba i utvrdila da nije bilo bitnijih povreda odredaba Pravilnika o izborima FK Crvena zvezda.

Glasanje je trajalo u sredu i četvrtak od 10.00 do 20.00, a da bi novi predsednik bio izabran bio je potreban jedan glas članova kluba.

Komisija je utvrdila da je ukupan broj birača bio 3.843. Na izborima je glasalo 243 člana (6,32%), i to 191 član na biračkom mestu, i 52 člana elektronskim putem. Od 243 glasova, 47 je nevažećih, dok je 196 važećih glasova, odnosno listića.

Jedini kandidat na predsedničkim izborima, Svetozar Mijailović, osvojio je 196 glasova, odnosno 80,66% od broja članova koji su glasali, pa je na taj način potvrđeno da je izabran za novog predsednika FK Crvena zvezda.

Mijailović je od juna bio vršilac dužnosti, pošto je Dragan Džajić napustio mesto predsednika Zvezde posle osvojene šampionske titule, prve posle šest sezona.

Zvezda će 21. decembra održati Skupštinu kluba, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo, odnosno članovi Upravnog odbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu