Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2012.

18:45

Tores: Zbog crtaća sa bavim fubalom

Napadač Čelsija Fernando Tores rekao je da je počeo da se bavi fudbalom zbog japanskog crtanog filma - "Kapetan Cubasa".

Izvor:

Autor:

Default images

'El Ninjo' se trenutno nalazi, upravo, u Japanu gde ga u četvrtak očekuje prvi meč na Svetskom klupskom prvenstvu.

"Sećam se kada sam bio klinac da su svi pričali o nekom crtaču o fudbalu, koji potiče iz Japana. Nismo mogli da uhvatimo dobar signal na televizoru, ali je uprkos tome nismo propuštali", rekao je Tores novinarima u Japanu.

"Serijal se zvao Oliver i Bendži u Španiji, dok se u Japanu zvala Kapetan Cubasa. Priča se odvijala oko dva mlada igrača koji su ušli u nacionalni tim, zatim osvojili Svetsko prventsvo, da bi onda prešli u Barselonu i Bajern iz Minhena, bilo je kao san", rekao je Tores.

Bivši napadač Atletika i Liverpula dodao je da je to umnogome uticalo na njegovu želju da se bavi fudbalom.

"Zbog serije sam i počeo da se bavim fudbalom, i zbog toga što me je mlađi brat naterao, a i obožavao sam taj crtani. Hteo sam da budem Oliver, pošto je on igrao u polju, dok je Bendži bio golman. Tada sam prvi put saznao za Japan", zaključio je on.



Čelsi u četvrtak u polufinalu u Jokohami igra protiv meksičkog Montereja, a trener 'plavaca Rafael Benites smatra da njegova ekipa može do trofeja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu