Nova vest
Fudbal

Subota, 07.04.2012.

11:19

Susret Mihajlović-Karadžić u sredu?

Siniša Mihajlović u utorak će doputovati u Beograd, gde će se sastati sa Tomislavom Karadžićem oko mogućeg preuzimanja selekcije Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Iako su pojedini mediji objavili da je dogovor sa Mihajlovićem gotova stvar, kako B92 nezvanično saznaje, on će tek sledeće nedelje prvi put ozbiljnije pričati sa prvim čovekom Fudbalskog saveza Srbije o mestu selektora.

Kako nezvanično saznajemo iz vrha FSS, Mihajlović je i dalje samo jedan od kandidata za selektora naše reprezentacije. Pored njega, i dalje su u igri i Ljubiša Tumbaković i Goran Stevanović, sa kojima, takođe, tek treba da budu obavljeni razgovori.

U zavisnosti od toga kada dođe u Beograd, ako ne u utorak, onda bi narednih dana Mihajlović trebalo da ima kontakt sa Karadžićem, ali je konačan dogovor još daleko. Prema našim saznanjima, on je tražio i dobio karte za polufinale Kupa Srbije, između Partizana i Crvene zvezde, koje se igra u sredu.

Kako B92 saznaje, pitanje selektora još uvek je otvoreno, a sa Mihajlovićem, pored finansijske konstrukcije, još uvek nije dogovoren njegov plan, odnosno kako on vidi funkcionisanje reprezentacije u narednom period. Tek posle toga, ali i ostalim kandidatima, će biti doneta konačna odluka ko će sesti na klupu Srbije, a to bi trebalo da se desi krajem meseca ili početkom maja.

Tačno je da se Tomislav Karadžić do sada četiri puta sastao sa Sinišom Mihajlovićem i da će sledeće nedelje ponovo videti. Međutim, to će biti više neformalan razgovor na temu selekcije Srbije, dok će njih dvojica ozbiljnije razgovore na tu temu imati u nekoj narednoj prilici”, kaže izvor B92 iz vrha FSS.

Poslednjih nedelja uopšte se nije mnogo pričalo o imenima za selektora, a iako je u prvom trenutku u opticaju bilo dosta imena, u ovom trenutku su u konkurenciji samo Mihajlović, Tumbaković i Stevanović. Do pre mesec dana govorilo se o mogućnosti i da selekciju Srbije preuzme trener APOEL-a Ivan Jovanović, ali je on definitivno otpao, pošto će sledeće nedelje potpisati novi ugovor sa kiparskim šampionom.

Prema našim izvorima, posle odluke o selektoru, Karadžić će i definitivno podneti kandidaturu za novi mandate na mestu prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije na predstojećim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu