Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.12.2013.

18:44

Džimović: Idemo na trofej u Kupu

Izvršni direktor Spartaka Damir Džimović rekao je da su Subotičani u četvrtfinalu Kupa Srbije zabeležili istorijsku pobedu nad Partizanom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Spartak je slavio sa 2:0 u tom duelu, a Džimović je najavio da će ekipa učiniti sve da osvoji to takmičenje.

Tempirali smo formu za ovu utakmicu i kako smo najavljivali prethodnih dana, dali smo i više od maksimuma. Ova utakmica je bila za nas utakmica sezone. Na proleće nas čeka dvomeč do finala i sigurno ćemo se u zimskoj pauzi posvetiti dovođenju pojačanja za istorijsko osvajanje Kupa”, rekao je Džimović, “Kup je najlakši put za izlazak na evro scenu i cilj nam se ispunjava”.

Džimović je ocenio da su Subotičani pokazali veliko požrtvovanje na terenu, kao i da su dva brza gola na početku utakmice odlučili pobednika.

Želim da se zahvalim celom timu na požrtvovanju, prosto nije bilo slabog mesta u ekipi. Nošeni na krilima podrške sa tribina, momci su pokazali izuzetnu motivaciju i srčanost na terenu tako da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje”, rekao je Džimović.

Subotičani su posle prošlonedeljne utakmice sa Partizanom u Jelen Superligi žalili na suđenje arbitra Dejana Dimitrijevića, a Džimović je ocenio da je sudijska četvorka predvođena Danilom Grujićem na meču sa ‘crno-belima’ odlično odradila posao.

Sudijska četvorka je odlično vodila utakmicu i nisu dozvolili da podlegnu pod uticaj igrača Partizana koji su u jednom trenutku tražili nepostojeći kazneni udarac”, rekao je Džimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu