Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.12.2013.

21:21

Bolonja ispala, Parma ubedljiva

Specija i Avelino plasirali su se u 1/8 finala italijanskog Kupa i tako se pridružili Milanu, Udinezeu, Fiorentini, Kataniji Romi, Juveu, Laciju i Napoliju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Specija je sa 3:0 savladala Peskaru, dok je Avelino sa 2:1 bio bolji od Frosinonea. Pobedu još ostvarile ekipe Sijene i Parme.

U utakmici u kojoj su viđena dva crvena kartona, strelci za Speciju bili su Ebagua u 8, Sansovini u 45. i Rivas u 88. minutu. Srpski internacionalac Uroš Ćosić igru je napustio u 49. minutu. Specija će u sledećem kolu igrati sa Milanom.

D'Anđelo i Kastaldo su doneli 2:0 Avelinu, a Kjofani je samo uspeo da smanji rezultat. Avelino će u osmini finala na megdan Juventusu.

Najzanimljivije je bilo u Bolonji gde je Sijena slavila golom Fedala u 123. minutu prošla dalje. Prethodno su golove postigli Valani za Sijenu i Moskardeli za Bolonju, za koju je do 82. minuta igrao Uroš Radaković.

Poslednji učesnik četvrfinala koji se u utorak plasirao je tim Parme. Parma je sa 4:1 dobila Vareze, a golove su postigli Valdes u 6, Munari u 48, Paladino u 58. i Rosi u 69. minutu. Počasni pogodak za goste delo je Damontea.

U sredu se igraju preostala tri meča Kupa Italije, a sastaju se Kjevo – Ređina, Atalanta – Sasuolo i Inter – Trapani.

Kup Italije, 1/16 finala:
Utorak:

Specija – Peskara 3:0
Avelino
– Frosinone 2:1
Bolonja – Sijena 1:2 PP
Parma – Vareze 4:1

Sreda:
Kjevo – Ređina 17.00
Atalanta – Sasuolo 19.00
Inter – Trapani 21.00

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu