Nova vest
Fudbal

Subota, 02.11.2013.

21:39

Šestoro povređenih na Marakani

Jedna osoba teško je povređena, a pet ljudi je zadobilo lakše povrede na fudbalskoj utakmici Crvene zvezde i Partizana igranoj u Beogradu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Primarijus Slobodan Ivanović iz klinike Anlave, koja je dežurala na derbiju, rekao je da je teže povređen Ž.V. iz Nikšića, koji je u alkoholisanom stanju pao u kanal između tribine i atletske staze.

"Povredio je glavu, zglob i karlicu. Za sada nije u životnoj opasnosti, hitno je reanimiran na licu mesta i prebačen je u urgentni centar na dalji tretman. Jedan mladić je isekao dlan na šiljke ograde, a ostale četiri intervencije su zbog hipotenzije i pada šećera", rekao je Ivanović agenciji Beta.

Na 145. derbiju, u kome je Zvezda pobedila 1:0, navijači Partizana zapalili su južnu tribinu Marakane, a meč je imao negativnu uvertiru pošto su se navijačke grupe sukobile kod Umke, gde su dve osobe teže povređene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu