Nova vest
Fudbal

Petak, 01.08.2008.

16:23

Rajevac: Poštujemo Bugare

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Borca Milovan Rajevac priznao je da čačane očekuje težak posao pred duele sa Lokomotivom iz Sofije u 2. kolu Kupa Uefa. Srpski predstavnik igraće prvi meč u Sofiji, sredinom avgusta, dok je revanš dve nedelje kasnije.

"Za sada ne znamo mnogo o njima, ali znamo dovoljno da bi zaključili da se radi o ekipi za respekt. Prošle sezone su igrali odlično i do pred kraj prvenstva bili prvi, nadomak šampionske titule. Dosta toga ćemo saznati u narednih nekoliko dana. Ne znamo mnogo o sastavu tima, kakvi su im stranci, ali imamo 14 dana do prvog meča", rekao je Rajevac za B92.

Trener Čačana nada se, ipak, prolasku u Kup Uefa.

"Borac je prvi put u Kupu Uefa i to je najveći uspeh u istoriji kluba. Prošli smo prvo kolo, a ako prođemo i drugo to bi bio izvranredan rezultat. Lokomotiva je tim za poštovanje, ali nije nemoguće eliminisati ih".

Rajevac je najavio da postoji mogućnost promene domaćinstava, jer dan pre Lokomotive na jedinom stadionu u Sofiji koji ispunjava standarde Uefe igra Levski u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa bi Borac, ipak, mogao da bude domaćin u prvom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu