Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 08.01.2018.

06:00

Bris dobio Njutna, dva iznenađenja i "ružni" Džegsi

Tenesi Tajtensi, Atlanta Falkonsi, Džeksonvil Džeguarsi i Nju Orleans Sejntsi plasirali su se u divizijsku rundu NFL plej-ofa.

Izvor: AK

Autor: AK

Bris dobio Njutna, dva iznenađenja i
Foto: Getty images

Tajtensi su iznenadili Kanzas Siti Čifse 22:21, serijom 21:3 za magičan preokret na Erouhed stadionu.

Gosti su postigli tri tačdauna u poslednja 22 minuta utakmice, a apsolutni junak bio je Markus Mariota koji je od dva bačena TD, jedan "dodao" sam sebi za smanjenje razlike na 21:10.

Nakon što je Derik Henri istrčao 35 jardi za 21:16, spektakularnu pobedu doneo je Erik Deker dodavanjem Mariote od 22 jarda šest minuta pre kraja.

Neočekivanu pobedu zabeležili su i Falkonsi u Los Anđelesu, nadigravši Remse 26:13. Met Rajan je bacio 218 jardi i jedan tačdaun do Hulija Džonsa, dok je jedan istrčao Devonta Frimen.

U derbiju runde Sejntsi su nadigrali Karolina Panterse 31:26, odolevši naletu "pantera" u završnici meča. Dru Bris je bacio 376 jardi i dva tačdauna, a Karolini nisu pomogla dva Kema Njutna uz 349 jardi.

U najružnijoj utakmici vikenda Džegsi su savladali Bafalo Bilse 10:3 na svom terenu. Bio je dovoljan jedan jedini pristojan napada Blejka Bortlesa i TD pas za Bena Kojaka da progura defanzivno orijentisani Džeksonvil u polufinale konferencije.

Predstojećeg vikenda na programu su polufinali konferencija:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu