Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 30.01.2015.

11:09

Kako se Brejdi sprema za Superboul?

Nju Ingland Petriotse u nedelju očekuje Superboul sa Sijetl Sihoksima, pa je očekivano da se kvoterbek tima iz Bostona Tom Brejdi nalazi u centru pažnje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Mark Humphrey

37-godišnji Brejdi je već desetak godina u vrhu, čime može da se pohvali mali broj igrača na poziciji kvoterbeka, a sam naglašava da planira da se bavi američkim fudbalom koliko god to bude moguće.

Pošto nema pravih hobija van terena, Brejdi želi da se postara da uradi sve što je u njegovoj moći da bi bio u pravoj formi u godinama u kojima su mnogi NFL igrači uveliko u penziji.

Mnogi se pitaju kako Brejdiju to polazi za rukom, ali je odgovor jednostavan. On leže na spavanje u 20.30, izbegava alcohol i pridržava se posebne dijete 365 dana u godini. Brejdi je istakao da jede različitu hranu leti i zimi da bi zadržao ‘balans i harmoniju’ svog metabolizma. Zanimljivo, njegovi saigrači hranu koju on jede zovu ‘semenkama za ptice’.

Tokom zime, Brejdi jede meso, a leti uglavnom sirovu hranu. Koliko je disciplinovan po pitanju svoje dijete govori da i tokom odmora jede kelj za doručak, a da su za njega desert sirovi makroni i sladoled od avokada.

Sigurno je da navijači Petriotsa sa oduševljenjem gledaju Brejdijeve partije ove sezone, dok protivnici ne uživaju mnogo. Da li će uspeti da donese četvrti Superboul u Boston biće poznato u nedelju, a okršaj sa Sihoksima zakazan je za nedelju u Glendejlu, u Arizoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu