Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 21.03.2012.

19:38

Tim Tibou trejdovan u Džetse

Posle dolaska legendarnog Pejtona Meninga na mesto kvoterbeka, Denver Bronkosi odlučili su da trejduju Tima Tiboua u Njujork Džetse.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tibou je prošle sezone bio jedan od najzaslužniji što su Bronkosi uspeli da se plasiraju među osam najboljih NFL timova, a na kraju su poraženi u polufinalu AFC-a od Nju Ingland Petriotsa.

U zamenu za Tiboua, Denver će dobiti pikove na ovogodišnjem draftu draftu u četvrtoj i šestoj rundi, dok će Džetsi dobiti pika u sedmoj.

Zbog njegovog veoma religioznog pristupa igri, ali i niza odličnih rezultata sa Bronkosima, od kako je preuzeo ulogu startnog kvoterbeka, u Sjedinjenim Američkim Državama je počela da vlada Tiboumanija, koja se nije smirila ni posle eliminacije Bronkosa.

Ipak, kada je objavljeno da je Mening potpisao petogodišnji ugovor sa Bronkosima, bilo je jasno da u timu Denvera nema mesta i za Tiboua.

Zbog toga se poslednjih dana mnogo spekulisalo oko toga gde će Tibou nastaviti karijeru, a odgovor je obelodanjen u sredu. Ipak, Tibou će morati i u Džetsima da se izbori za mesto startnog kvoterbeka, pošto je tim iz Njujorka pre samo nekoliko produžio ugovor sa Markom Sančesom na još tri godine.

Trejdom Tiboua sigurno nije završen prelazni rok u NFL-u, već se on zahuhtava, a nova sezona startuje za tačno 169 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu