Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.06.2014.

00:19

Halilhodžić: Nismo imali dovoljno snage

Selektor Alžira Vahid Halilhodžić nije razočaran igrom svog tima protiv Belgije, istakavši da njegovi igrači nisu imali snage u drugom poluvremenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Alžir je poveo protiv "crvenih đavola" golom iz penala, ali je u drugom poluvremenu pao i doživeo poraz 2:1.

"Dopustili smo im da previše igraju u drugom poluvremenu. Trebalo je malo više da trčimo, da pokažemo malo više hrabrosti", rekao je Halilhodžić.

Alžir je odolovao favoritu do poslednjih pola sata, a onda je u deset minuta primio dva gola.

"Nismo očekivali da će Belgija dati taj drugi gol. Fizički su mnogo jači od nas. Mojim igračima je nedostajalo snage u drugom poluvremenu. Neki od njih su tražili zamenu", rekao je bosanskohercegovački trener.

Halilhodžić je istakao još nekoliko razloga poraza njegovog tima.

"Drugo poluvreme je pokazalo razliku između Belgije i Alžira u iskustvu. Mi smo napravili neke male greške, a oni su demonstrirali svežinu. Opet, pokazali smo dosta kvaliteta u našoj igri. Ja imam određeni broj igrača koji su ograničeni, oni su mladi, nemaju iskustva. Ne mogu da izdrže 90 minuta. Svaki alžirski igrač mora da popravi svoju fizičku spremu za 30-50 odsto. Belgijanci su u mnogo boljoj fizičkoj spremi. Uprkos tome, mogli smo čak i da pobedimo. Moj tim je dao koliko je mogao u ovom trenutku", rekao je Halilhodžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu