Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 28.12.2016.

23:55

Održana Skupština Bokserskog saveza Srbije

Redovna godišnja Skupština Bokserskog saveza Srbije održana je u Privrednoj komori Beograda u utorak.

Izvor:

Autor:

Održana Skupština Bokserskog saveza Srbije

Bila je to treća po redu Skupština novog saziva, a protekla je u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi.

Pošto je otvorio sednicu, predsednik Bokserskog saveza Srbije Dragan Ignjatović dao je reč generalnom sekretaru Dragoljubu Radoviću, koji je prisutnima prezentovao finansijski izveštaj za 2016. godinu, kao i nacrt plana i programa za 2017.

Finansijski izveštaj se odnosi na sedam miliona dinara koji su preko Olimpiljskog komiteta Srbije mogli biti utrošeni samo i isključivo na takmičenja i pripremu sportista. Treba istaći da kompletne troškove kancelarije saveza, kao i troškove plata zaposlenih snosi predsednik Dragan Ignjatović, iz razloga što Ministarstvo omladine i sporta ne zanimaju suspendovani savezi, kao ni način niti izvor njihovog funkcionisanja.

Razgovaralo se i na temu nove sednice Skupštine koja će biti organizovana početkom februara i sa samo jednom tačkom dnevnog reda: Usvajanje novog Statuta prilagođenog novom Zakonu o sportu Republike Srbije.

Novi Statut biće objavljen na sajtu Bokserskog saveza Srbije do kraja ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu