Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 14.02.2012.

23:55

"Vitalij mora da bude oprezan"

Vladimir Kličko upozorio je svog brata Vitalija na opasnost koja mu preti u predstojećem meču sa Derekom Čizorom u subotu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Vitalij brani WBC titulu u superteškoj kategoriji, ali je javnost zainteresovanija da li će u narednom, svom poslednjem, meču boksovati protiv Dejvida Heja.

Ukrajinac je osam puta odbranio titulu od kako se 2008. godine ponovo vratio u boks. I kladionice su ubeđene u novu odbranu, jer je kvota na pobedu Čisore 1:14.

Njegov brat Vladimir, koji drži ostale tri svetske titule, pošto je na bodove dobio Heja, upozorio ga je na opasnost i rekao da ne sme da potceni 13 godina mlađeg protivnika.

Očekujem domimantnu pobedu Vitalija, ali Čisora je mlad i neustrašiv, zbog čega je veoma opasan. On nije dovoljno iskusan, ali mislim da će biti izuzetno opasan i veoma motivisan u tom meču”, rekao je mlađi Kličko.

Vladimirova upozorenja nisu bez osnova, jer je Čisora u ponedeljak izjavio da će nokautirati starijeg Klička do osme runde u borbi za titulu svetskog šampiona.

Meč Kličko - Čisora B92 će direktno prenositi u subotu od 23, uz stručni komentar šampiona Evrope u WBO verziji Nenada Borovčanina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu