Nova vest
Auto-moto

Petak, 25.04.2014.

16:53

Lažna vest o Šumaherovom buđenju

Društvenim mrežama u petak se proširila vest da se Mihael Šumaher potpuno probudio iz kome, kao posledica lošeg prevođenja izjave njegove menadžerke.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nekoliko ruskih i američkih medija je prenelo informaciju da je legendarni vozač Formule 1 u petak prepoznao svoju suprugu, nakon četvoromesečne kome.

Sumnju na istinitost vesti je dodala i činjenica da se menadžerka Zabine Kem poslednji put oglasila u javnosti 14. aprila, kada je navela da ima neznatnih poboljšanja Šumaherovog zdravstvenog stanja i da je to ohrabrujuće za njegove prijatelje i porodicu.

Višestruki šampion sveta u Formuli 1 je doživeo teške povrede glave krajem decembra u Francuskoj, a da bi se očuvale vitalne funkcije u bolnici u Grenoblu „stavljen“ je u indukovanu komu.

Pre nekoliko nedelja je objavljeno da je počeo proces buđenja, da je Nemac otvarao oči i reagovao na okolinu, a u petak je prepoznao svoju suprugu, navela je njegova menadžerka Zabine Kem, ali se za sada te informacije ne mogu smatrati potvrđenim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu