Nova vest
Auto-moto

Utorak, 07.12.2010.

16:02

Eklstonu pljačka prilika za reklamu

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston nikada ne propušta šansu da poveća svoje bogatstvo pa je tako i ovog puta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Eklston je nedavno napadnut i opljačkan u centru Londona, a sve to je iskoristio u reklamne svrhe za švajcarsku marku satova Ublo.

Ta reklama, na kojoj se na Eklstonovom licu vide posledice napada, u četvrtak će se pojaviti u pojedinim novinama u Britaniji.

Tokom pljačke u centru Londona, Eklston je bio u pratnji devojke Fabijane Flosi, i napadači su od njih dvoje uzeli nakit vredan oko 200.000 evra. I dok je Flosijeva ostala bez minđuša, 80-godišnjem Britancu je ukraden Ublo sat. Upravo to je povod za reklamu tog švajcarskog brenda, uz slogan “Vidite šta su ljudi spremni da urade zbog Ubloa”, ali je na dnu, ipak, poruka da Ublo osuđuje svaku vrstu nasilja i rasizma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Volf nije odustao od Ferstapena

Direktor Mercedesa Toto Volf nije odbacio mogućnost sastanka sa trostrukim svetskim šampionom Formule 1 Maksom Verstapenom iz Red Bula o angažmanu i dolasku u nemačku ekipu.

Beta

22:45

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu