Sudija oštetila Viktora: Nisi svesna šta si uradila VIDEO

Srpski teniser Viktor Troicki ponovo je ušao u svađu sa sudijom zbog jedne odluke u finišu petog seta meča sa Paolom Lorencijem.

Izvor: ÐN

Sreda, 18.01.2017.

09:14

Sudija oštetila Viktora: Nisi svesna šta si uradila VIDEO
Photo: Getty Images

Viktor je pri rezultatu 4:3 u odlučujućem delu igre odigrao pasing šot iz bekhenda, sudija je pokazao na aut, on je tražio čelendž i bio u pravu.

Sudija Marija Čičak iz Hrvatske je odlučila da se ponovi poen, iako je bilo jasno da Lorenci ne može da stigne tu lopticu, što je iznerviralo Troickog.

„Kako se ponavlja poen kad je bio na suprotnoj strani terena. Bio je čak tamo“, vikao je Troicki na srpskom jeziku pokazujući na drugu stranu terena.

Ona je pokušavala da ga ubedi zbog čega je donela odluku, ali je srpski igrač nastavio da je ubeđuje – činilo se da je bio potpuno u pravu.

„Je l' znaš šta si uradila? Nisi svesna šta si uradila. Nisi svesna“, ponavljao Viktor.

Ipak, uspeo je da osvojio sledeći poen i napravi brejk, a potom i sigurno privede meč kraju za plasman u treće kolo – 6:3, 1:6, 7:6 (3-7), 3:6, 6:3.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: