Nova vest
Tenis

Sreda, 18.01.2017.

11:05

Troicki: Ispada da ja nešto uvek glumim...

Viktor Troicki rekao je posle pobede nad Paolom Lorencijem, odnosno sukoba sa sudijom Marijom Čičak, da "Ispada da nešto glumi, a uvek je u pravu".

Izvor:

Autor:

Troicki: Ispada da ja nešto uvek glumim...
Getty Images

"Smešno je komentarisati, ne znam šta bih rekao. Neverovatno. Bio je na drugoj strani terena, ne bi je uhvatio ni da je bio na toj strani. Ispada da ja nešto glumim, ali sam uvek u pravu", smatra Viktor.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

Viktor je pri rezultatu 4:3 u odlučujućem delu igre odigrao pasing šot iz bekhenda, sudija je pokazao na aut, on je tražio čelendž i bio u pravu.

Sudija Marija Čičak iz Hrvatske je odlučila da se ponovi poen, iako je bilo jasno da Lorenci ne može da stigne tu lopticu, što je iznerviralo Troickog, posebno jer Paolo nije želeo da dâ svoj sud u celoj priči.

"Pogledao sam ga, ali... Italijan... Mislim da je i njemu bilo jasno kakva je situacija. Na snimku se sve vidi. Kaže da nije imao pojma da li moće da je stigne. Znaće kada pogleda snimak, ali sigurno je svestan šta je istina. Da ne bude da ja nesto pričam, nek svako oceni po svom nahođenju", istakao je Troicki na ptanje našeg Nikole Đukića.

Srbin će u trećoj rundi igrati sa Stanom Vavrinkom, protiv koga u dosadašnjih sedam duela ne zna za trijumf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu