Nova vest
Tenis

Sreda, 18.01.2017.

10:31

Lorenci se 'pravi lud': Ne znam da li sam bio blizu loptice

Italijanski teniser Paolo Lorenci rekao je da ne zna da li je bio blizu loptice prilikom udarca u odlučujućim trenucima petog seta sa Viktorom Troickim.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Lorenci se 'pravi lud': Ne znam da li sam bio blizu loptice
Photo by Harold Cunningham/Getty Images

Troicki je savladao Lorencija u drugom kolu Australijan opena sa 6:3, 1:6, 7:6 (3-7), 3:6, 6:3, ali je taj duel obeležila greška sudije Marije Čičak.

Viktor je pri rezultatu 4:3, na brejk lopti odigrao pasing šot bekhendom po paraleli, linijski sudija je viknuo aut, on je tražio čelendž i bio u pravu.

Sudija iz Hrvatske je odlučila da se ponovi poen, iako je bilo jasno da Lorenci ne može da stigne tu lopticu, što je iznerviralo Troickog.

„Nema tu šta da se kaže. Loptica je bila dobra i ponovili smo poen“, rekao je Lorenci.

Na pitanje našeg novinara Nikole Đukića da li misli da je mogao da stigne do loptice i odigra je, odgovorio je:

„To je na sudiji. Sudija treba da odluči, na njemu je da zna da li možete da stignete do loptice ili ne. Šta drugo da kažem“.

Italijan nije znao da li je bio blizu loptice kao što je ona mislila.

„Ne znam da li sam bio blizu, nisam gledao snimak meča. Znam da je bio dugačak udarac niz liniju, ali nemam ideju da li sam bio daleko od loptice. Takođe, linijski sudija je rekao da je aut, zato nisam pokušao da je dohvatim. To je to“, zaključio je Lorenci za B92.

Nama se činilo da nije bilo šanse da stigne i odigra udarac, a vi još jednom pogledajte VIDEO.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu