Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.01.2016.

22:30

Viktor: Budalaštine, kako samo iz Istočne Evrope?

Spekulacije o nameštanju poslednjih dana sve su glasnije, na tapetu su brojni igrači, a Viktor Troicki kaže da ga ti natpisi neće poremetiti.

Izvor: SO

Autor: SO

Viktor: Budalaštine, kako samo iz Istočne Evrope?
Getty Images

“Budalaština. Ne znam otkud tolika fama kada nemaju nijedan tačan podatak, samo nagađanja.. Ima neka ’crna’ lista i ’upozoravajuća’ lista – video sam da je moje ime na toj drugoj, ali kada vidim spisak, svi su iz Istočne Evrope i Italijani. Smejao sam se, ne znam šta da kažem, ko je pravio te liste? Čuo sam da su švedske i švajcarske novine to objavile, kako samo iz Istočne Evrope? Smešno“, rekao je Troicki.

“Ne razmišljam o tome, meni je to smejurija. Postoji Jedinica za integritet, oni znaju svoj posao i vrlo su profesionalni, tako da mislim da nijedan igrač nije u situaciji da se zeza time, ni da mu padne na pamet tako nešto. Organi treba to da prate i da eventualni krivci budu kažnjeni“, dodao je srpski teniser.

Pitali smo Viktora da li se, nezavisno od cele ove priče, i inače u svlačionici čuju tračevi u vezi sa nameštanjem.

“Nisu to tračevi, isto kao što novinari nagađaju, tako bude i kod nas kad je neki neobičan rezultat. Nema nikakve pouzdane informacije, ne zna se jednostavno“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Tenis

Oglasio se Novak Đoković!

Novak Đoković oglasio se iz hotela, nakon što je u petak uveče doživeo neprijatnu situaciju prilikom izlaska sa terena u Rimu.

B92.Sport

0:37

13 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu