Najnovije

nedelja 19. 2. 2017.

Kurt Kobejn bi sutra napunio 50 godina

Kurt Kobejn, frontmen američke rok grupe "Nirvana" koji je preminuo 5. aprila 1994, u ponedeljak bi napunio 50 godina ,dok njegova muzika i posle više od 20 godina od njegove smrti i dalje ima uticaja na mlađe rok generacije.

Koliko treba da traje seks da bi žena doživela orgazam?

Nema studije, naučnika, šarlatanskih istraživanja koja se nisu bavila večitom temom - ženskim orgazmom. Od teorija šta i kako vaš izabranik treba da radi, zašto i koliko, istraživači su došli i do čarobne brojke. Seks treba da traje 30 minuta da bi žena doživela vrhunac. Ali, kako ako muškarac ne može tako dugo?

U Vestima u 16h videćete...

1. Ivica Dačić negira raskole u SPS-u, posle izbora Vučića za svog predsedničkog kandidata. 2. Čime se tačno bave niški Džedaji? 3. Posle futoškog kupusa i fruškogorskog

Dačić: Kakav raskol?

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić negirao je da u toj stranci postoji raskol oko pitanja podrške kandidaturi Aleksandra Vučića. Na konferenciji

Obučena ili ne: Diva pokazala svoj šlic

Kada su scenski nastupi u pitanju zvezde ne prezaju od svega i svageča da privuku pažnju. Zapravo koncerti sve više liče na scenski, umesto pevački spektakl. Odeća je vrlo važan deo segment pojavljivanja, pa često ne znamo da li su su obukle, skinule i šta imaju da poruče. A jedna od zvezda koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim je Jelena Karleuša.

Sedam namirnica za zdravo srce

Zdrava ishrana i vežba tela su bitni ukoliko želite da imate dug život i zdravo srce. Stručnjaci predlažu sedam namirnica koje bi trebalo da jedete kako biste sačuvali srce i poboljšali imunitet.