Najnovije

utorak 17. 1. 2017.

Pozorišne predstave u Konaku kneza Miloša

Nakon dobrog prijema kod publike u prethodnom periodu, Istorijski muzej Srbije nastavlja sa izvođenjem predstava u autentičnom ambijentu Konaka kneza Miloša u Topčideru zarad promocije ideje muzejskog teatra, afirmacije tradicije, kulture i jezika, kao i negovanja vrednosti srpske istorije i opšte kulture, saopštili su iz ove ustanove kulture.

Srpski voz tema u Moskvi

Slanje vojske na Kosovo nije moj lični stav, to je stav države, objašnjava srpski predsednik Tomislav Nikolić svoj stav da je spreman da ide da se bori na Kosovu. O

Novi konkurs za "mlade heroje"

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine su raspisali konkurs „Youth Heroes“, čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

Jami o udaji

Jasna Milenkovć Jami jedna je od najzaposlenijih pevačica. Devet godina nastupa po kafanama i voli blizak odnos sa publikom. Ova godina joj je odlično počela, a

WoT – Švedjani nastavak promocije

Pre par nedelja smo sa 9.17 patchom dobili smo jednu celu novu naciju sa dve grane švedskih tenkova. Prva linija zasnovana je na lovcima od Tier 2 sve do Tier 10., dok je druga grana segmentirana na 4 laka, 3 srednja i 3 teška tenka.

Vatrogasci izvukli kravu iz bazena

Popularna kultura nas uči da vatrogasci u Americi češće skidaju mačke sa drveća nego što gase požare, ali taj uobičajeni zadatak nije ništa za ono što je jedna ekipa iz Oklahoma Sitija morala da uradi.