Najnovije

nedelja 26. 3. 2017.

Atelje 212 gostuje u Tuzli

Atelje 212 gostuje sutra u teatru "Kabare Tuzla", u okviru festivala "Dani akademskog teatra", a sa predstavom "Konstelacije" koju je režirala Saša Milavić Dejvis po tekstu savremenog engleskog pisca Nika Pejna.

Neobična pop diva: Ova žena ima milione i ne izlazi 10 godina iz dvorca

Krajem osamdesetih važila je za jednu od najperspektivnijih keltskih pevačica. Kažu da je najbogatija žena u istorije Irske i Velike Britanije, prodala je 75 miliona albuma, zaradila je 117 miliona evra, a apsolutno je sigurno da je jedna od najmisterioznijih i najčudnijih pojava u svetskoj popularnoj muzici. Enja je žena koja živi u svom zamku i odatle vrlo retko izlazi.

Kako pobediti prolećni umor?

Ustajete mamurni i umorni, a niste sedeli do sitnih sati i niste se opijali? Ne paničite, jer je prolećni umor jedan od prvih "vesnika" nove sezone i organizmu je potrebno vreme da se tome prilagodi posle duge zime.

Lisa Hanigan: Želim da se vratim u Srbiju

„Bila sam šokirana koliko ljudi je znalo moje pesme, koliko ih je bilo na mom prvom koncertu, 2015. godine. Sada zaista želim da se vratim u Srbiju i sviram sa celim svojim bendom", kaže irska kantautorka Lisa Hanigan pred koncerte u Beogradu i Novom Sad.

Na današnji dan, 26. mart

1881 - Rumunija je postala kraljevina, a Karol I iz nemačke dinastije Hoencolern-Sigmaringen, proglašen je kraljem. 1892 - Umro je američki pisac Volt Volter Vitmen