Najnovije

subota 22. 10. 2016.

Abramović: Mnogi prijatelji su mi postali neprijatelji

Umetnica ima običaj da kaže da u njoj postoje tri Marine Abramović: Marina ratnica (koja može da izdrži svaki bol i vrišti glasnije od svih drugih), spiritualna Marina (koja može da izdrži bilo kakvo mirovanje i ćutanje duže od svih ostalih) i Marina sra*e (koja obožava slavne ličnosti, ćaska o muškarcima i tome zašto se ponekad oseća debelo i ružno).

Sajam knjiga: Od sutra "knjige u ruke"

Najreprezentativnija književna manifestacija u ovom delu Evrope, 61. Međunarodni beogradski sajam knjiga, počinje sutra i do 30. oktobra, pod sloganom "Knjige u ruke", okupiće više od 450 direktnih izdavača, medju kojima 40 inostranih.

Kazna igra u EU finalu Wargaming.net lige

U gradu Katovice u Poljskoj se u nedelju, 23. oktobra, igra EU finale ove sezone u World of tanks i za titulu najboljeg se takmiče četiri tima Ding, Kazna Kru, Ooops the Tough Giraffes i Utopia. Igra se po kup sistemu na osnovu dosadašnjeg uspeha u ligaškom delu i plejof mečevima tako da je prvi meč od 15h Ding protiv Ooops, dok od 17h igraju Kazna Kru protiv Utopia a finale se igra po BO13 sistemu od 19:30h.

Prva vožnja: FIAT Fullback pik-ap

Redakcija Auto magazina imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje vrlo retkom događaju – u Torinu je evropskim novinarima predstavljena kompletna gama FIAT Professional koju čine Fiorino, Doblo, Ducato, Talento i Fullback. Ipak, najviše pažnje smo posvetili najnovijem modelu u gami, pik-ap vozilu Fullback.