Najnovije

četvrtak 19. 1. 2017.

Halo Wars 2 uskoro u akciji

Den Ejub, direktor 343 Industries je objavio danas na svom Twitter nalogu da je Creative Assembly završio razvoj Halo Wars 2 i da je igra od danas otišla u “gold” fazu, tj da je počelo štampanje tvrdih verzija.

WoT – Povratak Sandbox Servera

Prvo testiranje World of Tanks Sandbox servera odigralo se pre nešto više od 6 meseci. Od tada pa sve do danas nije se mnogo govorilo o istom a igračima se činilo da sve promene testirane tada nikada neće ugledati svetlost live verzije igre.

Kaja i Madona prije?

Kaja Ostojić mogla bi da postane Madonina prija. Pogledajte kako je izgledao susret njene petanestogodišnje ćerke Nikoline i Madoninog sina u jednom skijalištu u

“Oculus protiv ZeniMax” se nastavlja: Svedočio Mark Zakerberk

Pre sada skoro već tri godine, na proleće 2014. godine, korporacija ZeniMax (vlasnik poznatih studija Bethesda, Arkane Studios, id Software i drugih) je tužila kompaniju Oculus VR i njenog vlasnika Lakija Palmera zbog neovlašćene upotrebe “znanja, patenata i tehnologije” u vlasništvu id Software (ZeniMax ćerke kompanije), a u svrhu razvoja i unapređenja tehnologije virtuelne realnosti i sada već čuvenog VR headseta Oculus Rift.

HARDWARE: Logitech G403 sa i bez kabla!

Logitech je jedno od najkonstantnijih imena na tržištu gejming periferija i njihovi uređaji važe za dosta kvalitetne i izdržljive ali se povremeno i oni moraju osvežavati pa je tako došao red i da osnovnu seriju gejming periferija zadesi otkrovenje – Prodigy.

14 stvari koje radi skoro svaki vlasnik psa

Možda niste shvatili, ali od kada imate psa, vaš život se promenio. Osvrnite se unazad i shvatićete da više nemate iste navike i prioritete kao ranije. Svaka odluka koju donosite mora da se sagleda iz novog ugla – da li je to dobro i za vašeg psa?

Gde je granica u ugađanju partneru?

Svako jutro, čovek ustaje ranije da bi svojoj dragoj skuvao kafu, iscedio pomorandže i spremio doručak. Na drugom kraju grada, jedna žena se uspavala za posao jer je do kasno u noć spremala tortu koju je njen muž poželeo. Da li vam je to divno ili preterano?