Mark Hamil ponovo Luk Skajvoker?

Glumac Mark Hamil, koji je u "Ratovima zvezda" igrao Luka Skajvokera, trenutno pregovara oko povratka na filmsko platno u novim nastavcima ovog legendarnog filmskog serijala.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2013.

15:52

Default images

Hamil je lik Luka Skajvokera tumačio u originalnoj trilogiji koja je snimana između 1977. i 1983. godine, pored Keri Fišer koja je glumila Princezu Leju i Harisona Forda koji je tumačio lika Hana Sola. U tom periodu snimljene su epizode IV, V i VI, "Nova nada", "Imperija uzvraća udarac" i Povratak Džedaja".

Od kada je Dizni kupio Lukasfilm i obznanio da će nastaviti da snima nastavke "Ratova zvezda", pojavile su se razne informacije o tome da bi dobar deo originalne glumačke postave mogao ponovo da se okupi u novim epizodama, a neki mediji su išli toliko daleko da su objavili vest da će Harison Ford sigurno pristati da ponovo igra Hana Sola.

Mark Hamil je novonarima priznao da su ih iz Diznija zvali i pitali da li su zainteresovani.

"Džordž Lukas je želeo da zna da li smo zainteresovani za uloge u novim nastavcima i rekao nam da ukoliko odbijemo neće biti audicije za naše likove, jednostavno ćemo nestati iz priče. Ono što mogu da vam kažem je da ja nisam do sada potpisao nikakv ugovor" rekao je Hamil za Entertaimnment tonight.

On je takođe dodao da predstoji i sastanak sa glavnim glumcima u filmu i sa piscem Majklom Arndtom i izvršnom direktorkom kompanije Ketlin Kenedi.

"Pretpostavljam da bi se u novim nastavcima radilo o našim potomcina, moj lik bi možda mogao da bude nešto slično Obi-Van Kenobiju, vrlo uticajan, videćemo..." dodao je Hamil.

Reditelj i producent Džej Džej Ejbrams preuzeće režiju sledećeg filma iz serijala "Ratova zvezda" u produkciji Diznija, a u pripremi je, kako je ranije objavljeno i poseban fiilm o džedajskom učitelju Jodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: