POJAČAJ! za pomoć BG beskućnicima

Posle nekoliko uspešnih akcija koje su imali za cilj da pomognu beogradskim beskućnicima, volonteri Crvenog krsta Palilula ponovo organizuju koncert POJAČAJ! u četvrtak 10. januara u KC Grad, sa ciljem da sakupe sredstva za pomoć koja je našim sugrađanima neophodna tokom zime.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.01.2013.

09:35

Default images

Tokom 2012. godine u prostorijama Kulturnog centra Grad i u klubu 20/44 organizovana su dva humanitarna POJAČAJ! koncerta. Uz pomoć sakupljenog novca, kao i zahvaljujući brojnim donacijama, sastavljeni su interventni paketi koji su u julu mesecu podeljeni beogradskim beskućnicima.

Drugi POJAČAJ! odigrao se krajem oktobra u Kulturnom centru Grad i tom prilikom sakupljeno je 46.200 dinara. Planirano je da sredstva sa drugog i predstojećeg trećeg koncerta budu iskorišćena za pomoć beskućnicima da lakše prezime ovu zimu. Hladnoća i nehumani uslovi koji čekaju naše sugrađane na ulicama ove zime, pravi su razlog da se još jednom okupimo i na ovaj način pomognemo kupovinu stvari koje su beskućnicima u ovoj prilici najpotrebnije.

Akciju će ovoga puta podržati domaći alternativni bendovi VVhile, Metak za zlikovca, Krš i Repetitor. Bendovi će nastupiti u Kulturnom Centru Grad 10. januara. Cena karte je ista kao i na prethodnim koncertima, i iznosiće 200 dinara, a sav prihod od prodatih karata biće iskorišćen za pružanje interventne pomoći beskućnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: