Kultura

Sreda, 07.09.2016.

10:40

Gibson: Nije mi jasno kako neko da tolike pare za film

Mel Gibson je po svemu sudeći uspeo svojim rediteljskim talentom da prevaziđe sve kontroverze koje su ga pratile u poslednjih deset godina, ali nije mogao da odoli, a da ponovo ne “zatalasa”.

Izvor: Independent

Gibson: Nije mi jasno kako neko da tolike pare za film
Tanjug / Claudio Onorati/ANSA via AP

U novom intervjuu za sajt “Dedlajn” 60-godišnji glumac žestoko je kritikovao ovogodišnji blokbaster “Batman V Superman: Dawn of Justice”.

Govoreći o relativno skromnom budžetu njegovog novog filma koji je dobio 10-minutne ovacije na Filmskom festivalu u Veneciji, a koji je iznosio “svega” 40 miliona dolara, Gibson je izjavio da ne razume kako neki filmovi mogu koštati više od toga.

Budžet veći od 200 miliona, prema njegovom mišljenju, nije vredan investicije.

“Gledam ih i češkam se po glavi. Zaista me to zbunjuje. Mislim da je mnogo novca bačeno, ali možda bih i ja trošio tako kada bih radio sa onim zelenim ekranima”, kaže on. “Deluje mi da se film može snimiti za mnogo manje novca... Potrošite skandalozne sume novca – 180 miliona ili više... Ne znam kako im se te pare vrate, kad platite poreze i kad pola date glumcima. Šta su potrošili na ‘Betmen v Supermen’?”, pita se Gibson.

“Uz to, film je s**e. Uopšte me to ne zanima”, rekao je Gibson, dodajući da helanke za njihove huperheroje verovatno mnogo koštaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: