Zakazan susret Simpsonovih i Porodičnog čoveka

Porodica Simpson srešće se sa članovima familije Grifin u "krosover" epizodi animiranog serijala "Porodični čovek" (Family Guy) koja će biti emitovana na jesen sledeće godine.

Kultura

Izvor: Izvor: BBC

Ponedeljak, 22.07.2013.

13:45

Default images

Kompanija "Foks" najavila je da će se dve slavne porodice "sresti" u epizodi koja s zove "The Simpsons Guy", u kojoj porodica Grifin kreće na put i završava (logično) u Springfildu.

Glumci koji daju glasove junacima "Simpsonovih" - Dan Castelaneta, Džuli Kavner, Nensi Kartrajt, Jardli Smit i Henk Azarija – svi će učestvoavati u ovoj avanturi.

U najavi epizode "Foks" kaže: "Grifinove će dočekati prijateljski nastrojen stranac, Homer Simpson, koji je raširenih ruku dočekao svoje nove "albino" prijatelje."

Porodice vrlo brzo nalaze zajednički jezik, Stjui je opsednut Bartom i njegovim "akcijama", dok Liza uzima Meg "pod svoje". Mardž i Lois zanemaruju kućne poslove u želji da se bolje upoznaju, dok Piter i Homer ulaze u raspravu – gde se toči bolje pivo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: