Heroji u "super odredu pravde"

Kompanija Vorners angažovala je pisca koji će napisati scenario za film "Liga pravde" u kome će na jednom mestu snage u borbi protiv zla udružiti Betmen, Supermen, Grin Lantern i Vonder Vumen.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.06.2012.

13:11

Default images

O ovom filmskom ujedinjenju popularnih junaka se u poslednje vreme dosta pričalo, ali je konačna odluka izgleda doneta nakon neverovatnog uspeha filma "Osvetnici" u kome su okupljeni najpopularniji Marvelovi strip junaci.

"Liga pravde" okuplja DC Comics junake: Betmena, Vonder Vumen, Supermena i Grin Lanterna kao članove "super odreda" za borbu protiv kriminala.

Za scenaristu filma "Liga pravde" je angažovan Vil Bil koji trenutno piše rimejkove filmova "Smrtonosno oružje" i "Loganov beg", u "Ligi pravde" bi ulogu Supermena trebalo da igra Henri Kavil, a kako se pretpostavlja film bi trebalo da održi interesovanje za nove filmske avanture Betmena koje ima u planu da snimi režiser Kristofer Nolan.

"Liga pravde" je ušla u produkciju 2007. godine kada je kao režiser bio pominjan Džordž Miler, ali se od projekta nedugo zatim odustalo iz nepoznatih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: