Otvaranje 100% Future Serbia

Svečano otvaranje segmenta Beogradske nedelje dizajna 100% Future Serbia i dodela nagrada najboljim učesnicima biće upriličeno u sutra, 3. juna u 19 h u studiju Kare, Žorža Klemensoa 19.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 02.06.2013.

22:18

Default images

Stotinu najboljih mladih dizajnera Srbije saznaće ko je dobio besplatne karte za ovogodišnju BDW konferenciju, ko mesta na radionicama, kao i najveću nagradu - stipendiju za letnji kurs Domus akademije u Milanu u vrednosti od 1.750 evra.

U okviru projekta više od 100 domaćih dizajnera predstavlja svoje radove u preko 100 izloga od Slavije do Kalemegdana, kao i u tržnom centru Ušće.

Kao nastavak svečanog otvaranja, BDW tim udružuje svoju kreativnost za šporetom od 20 h u KC Grad, u Ulici Braće Krsmanovića 4. Žurka će se održati u Savamali u okviru "Delikatesnog ponedeljka", a ulaz je slobodan.

100% Future Serbia ima za cilj promociju najtalentovanijih mladih kreativaca koji prvi put prikaziju svoje radove i etabliranih autora koji prvi put žele da izlažu po jedinstvenim propozicijama projekta u izlozima u centru Beograda.

Osnovna ideja je da se izložbe izmeste na ulice kojima ima pristup šira publika, a ne samo oni koji redovno posećuju galerije i izložbe.

Izložba okuplja autore koji prezentuju svoje radove u svim formata. Zainteresovani i slučajni prolaznici mogu da pogledaju izložene radove usput tokom šetnje od Kalemegdana do Slavije, kao i da prema priloženoj mapi distribuiranoj po celom gradu otkrivaju interesantna mesta sa draguljima novog srpskog dizajna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: