Otkazan festival Pjur 007

Organizator muzičkog festivala "Pjur 007" (Pure 007), koji je trebalo da bude održan krajem juna 2007. godine na zrenjaninskom izletištu "Motel - Šumica", optužio je zrenjaninsku opštinu da je kriva što ta manifestacija neće biti održana.

Izvor: Beta

Subota, 16.06.2007.

10:00

Default images

U saopštenju organizatora festivala je naveden niz ugovornih obaveza koje zrenjaninska opština nije ispunila, a njen predsednik Goran Knežević je najavio da će na optužbe reagovati u ponedeljak.

Krajem prošle godine, Knežević je potpisao ugovor sa Draganom Vujinom, predstavnikom organizatora manifestacije, firme "SFL Jurop". Njime je lokalna manifestacije ustupila festivalu prostor izletišta "Motel - Šumica", a neka javna komunalna preduzeća svoje usluge.

Prošlog meseca, "Pjur 007" i "SFL jurop" izgubili su zvanične internet prezentacije jer nisu platili honorar administratoru sajta. Potom je na sajtu www.myspace.com/puremusicfestival  kao novo mesto održavanja festivala navedeno beogradsko Ušće - uz detaljnu satnicu nastupa muzičkih zvezda iz sveta, među kojima je i Hoze Kareras.

U preduzeću "zelenilo Beograd", koje izdaje dozvole za koncerte na javnim zelenim površinama, Beti je rečeno da ne znaju za ovaj festival - prvobitno najavljivan kao "Roud fest" - i da do sada niko nije uložio zvaničan zahtev za njegovo održavanje.

Otkazivanje festivala je usledilo nakon višemesečnih oprečnih informacija koje je javnosti o organizaciji događaja upućivao Dragan Vujin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: