Palma funkcionerima uzima fotelje i daje drvene stolice

Skupština grada Jagodine odlučila je da proda fotelje koje koriste lokalni funkcioneri i da sredstva od prodaje pokloni u humanitarne svrhe.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 23.08.2017.

13:54

Palma funkcionerima uzima fotelje i daje drvene stolice
Tanjug

Umesto fotelja lokalni funkcioneri moraće da sede na običnim, drvenim stolicama.

"Odluka je donesena jednoglasno na sednici Sklupštine grada i pozivamo sve funkcionere u lokalnim samoupravama da to urade", rekao je novinarima predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma.

Palma kaže da izuzetak mogu da budu samo Vlada i Predsedništvo Srbije, u kojima se i dalje mogu dozvoliti fotelje.

"Fotelje ćemo prodati na licitaciji, koja će se održati između 5. i 10. septembra, i siguran sam da ćemo svaku fotelju prodati za više novaca, nego što smo je kupili", istakao je Marković.

Marković smatra "da funkcioneri kada su dugo u fotelji, nekada, donose pogrešne odluke".

"Drvene stolice su i jeftinije, a nije ni korektno da funkcioneri sede u foteljama, a narod nema na čemu da spava...Nije korektno", rekao je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: