"Kad bi svi imali Sinišu Malog Srbija bi bila bolje mesto"

Siniša Mali je kao gradonačelnik uradio najviše u modernoj istoriji za grad Beograd i najbolje je vodio javne finansije, rekao je Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2017.

11:15

Foto: Tanjug

Odlazeći premijer je naveo da je Mali zaslužan za najveći projekat u jugoistočnoj Evropi, da je vratio 450 miliona duga i uradio najviše zgrada, fasada i hotela.

"Kada bi sva mesta u Srbiji imala svog Sinišu Malog, mnogo bi bolje stanje bilo u celoj zemlji", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje B92 o novom gradonačelniku Beograda.

Vučić je rekao da ima "određene ideje za novog gradonačelnika", kao i da on svakako neće biti od onih koji bi da Beograd "ruši i ruži".

"Gradonačelnik će biti odgovorna i ozbiljna osoba, koja će makar energijom i sposobnostima pokušati da donekle dostigne Malog", rekao je Vučić.

Izabrani predsednik je poručio i da očekuje pobedu SNS na predstojećim gradskim izborima.

"Svi čeznu da će da pobede, a opet će da kukaju posle izbora. Svaki dosad su bili oni za koje kažu 'e ovo je kada je gotovo', a na kraju izgube", rekao je Vučić.

Govoreći o Siniši Malom, Vučić je rekao i da je on bio meta "najpokvarenije kampanje". Odlazeći premijer tvrdi i da je u tu kampanju uloženo mnogo direktnog novca spolja.

"Uloženo je mnogo novca u rušenje onoga što je radio Siniša Mali, a on nije spreman da se kao ja tuče svaki dan", rekao je Vučić i naveo da Mali nije političar, već neko ko je stručan u svom poslu.

Takođe, on je rekao da je imao običaj da uveče sedne u kola sa Malim i da po Beogradu traže stvari koje je potrebno popraviti ili promeniti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: