"Grozim se korišćenja dece, nerođene i rođene, u kampanji"

Svako napadanje porodice i iskorišćavanje stradale, nerođene i sve rođene dece u kampanji je za svaku osudu, poručila je Zorana Mihajlović.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2017.

16:32

Foto: Tanjug

"Kao žena, grozim se da se deca, nerođena ili rođena, koriste u izbornoj kampanji i na to sam svaki put reagovala. Time se šalje poruka da ništa nije sveto i to nije Srbija koju gradimo", rekla je Mihajlovićeva, koja je predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost

Ona kaže da kao političarka želi da svi akteri političkog života koriste činjenice i argumente, a ne bilo čiju porodicu za skupljanje političkih poena.

"Naš cilj je da gradimo Srbiju u kojoj će biti nulta tolerancija nasilja u porodici, da se borimo za uslove da žene budu zdrave i srećne, da se što više dece rađa i da imaju srećno detinjstvo", poručila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: