Ostavke čelnika policije zbog bombaških napada u Podgorici

Dvojica načelnika crnogorske policije podneli su ostavke posle serije bombaških napada u Podgorici, u kojima je poginulo dvoje ljudi, a dvoje teško povređeno.

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

18:10

Ostavke čelnika policije zbog bombaških napada u Podgorici
Foto: Thinkstock

Ostavke su podneli šef kriminalistike Milovan Pavićević i pomoćnik direktora Sektora za obezbeđivanje ličnosti i objekata Predrag Ašanin, rečeno je podgoričkim medijima u policiji.

Konačnu reč o ponuđenim ostavkama daće direktor policije i ministar unutrašnjih poslova, navode mediji.

U tri napada eksplozivom postavljenim pod automobile u Podgorici u poslednjih mesec dana poginule se dve osobe, a dve su teško povređene.

Poslednji takav napad desio se pre dve večeri u jednom od najprometnijih bulevara u širem centru Podgorice, kada je pogunuo Đorđe Sekulović za koga mediji navode da je iz kriminalnog miljea, te da je osuđivan za šverc droge i razbojništva.

U tom napadu teško je povređena devojka koja je sa Sekulovićem bila u automobilu ispod koga je bila podmetnuta bomba, aktivirana daljinskim upravljačem.

Policija istražuje motive ovih napada, a stručnjaci navode da je podmetanje bombi pod automobile metod koji koriste kriminalne grupe u obračunima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: