"Epski prelet" u Nišu: Iz Levice u Samostalni DSS

Kompletno članstvo Opštinskog odbora “Levice” u niškoj Opštini Crveni Krst prešlo je u Samostalni DSS, javljaju Južne vesti.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2016.

21:06

Tanjug

Kako kaže predsednica odbora stranke koja je nastala napuštanjem DSS Dušica Davidović, doskorašnji članovi Levice su to uradili na sopstvenu inicijativu.

“Levica Srbije” je formirana nedavno i u Nišu njen najveći deo čine članovi Kolicije za Niš, čiji je član pre prelaska u Samostalni DSS bila i Davidovićeva.

Međutim, ona naglašava da nikakvog uticaja na njihovu "promenu dresova" nije imala.

“Sa Srđanom Stojanovićem (predsednik OO Levica Crveni Krst prim. aut.) sam razgovarala pre desetak dana i on je razgovarao sa članstvom akon toga. Oni su doneli jednoglasnu odluku da pristupe Samostalnom DSS-u. Došli su i potpisali pristupnice”, kaže Davidovićeva.

Dodaje da su je kontaktirali i ljudi iz niškog odbora Monarhističke stranke i da su i oni spremni da promene partijske knjižice i priključe se političkoj opciji koju je formirao nekada jedan od lidera Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović.

“Sa njima ćemo obaviti razgovor za koji dan i oni će pristupiti Samostalnom DSS-u. To je isto njihova odluka, a tokom sledeće nedelje očekujemo i pristupanja novih organizacija i stranaka. Zahvaljujem se što su ukazali poverenje meni, stranci i Mladenoviću”, kaže Davidovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: