Ugašen veliki požar na auto-placu u Novom Sadu /FOTO

Oko 50 vatogasaca sa 22 vatrogasna vozila iz Novog Sada i okolnih mesta posle više od dva sata ugasili su večeras požar u Ulici Bajči Žilinskog, na auto-placu.

Izvor: B92

Petak, 17.06.2016.

21:33

Ugašen veliki požar na auto-placu u Novom Sadu /FOTO
Foto: Beta

Jednom vatrogascu je ukazana lekarska pomoć.

Više od sat vremena intenzitet požara se nije smanjivao zbog čega je policija naredila uklanjanje automobila iz ulice Bajči Žilinskog koja je i dalje zatvorena za saobraćaj.

Kako je javio RTV, zakupac hale koja je izgorela je "Massetehnic.doo", dok je preduzeće "Com car" zakupac auto-placa. Pored se nalazi firma "Grand motors" zastupnik Mazde.

U trenutku izbijanja požara, oko 20 sati, u hali nije bilo ljudi.

Da je pričinjena velika materijalna šteta, pokazuje i to da se, prema još nepotvrđenim informacijama, na ovom placu nalazilo više desetina novih vozila namenjenih prodaji. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

15 h

Podeli: