Rusi kupuju majice sa natpisom "Podrži Asada"

U Rusiji je nekoliko dana nakon početka vojne operacije u Siriji počela prodaja majica sa porukom „Podrži Asada“, piše „Sputnjik“.

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

19:58

Default images
Foto: Beta, AP

Majice sa odštampanim slikama vazdušnih udara mogu se kupiti u prodavnici „Ruska vojska“ u centru Moskve.

Podsećanja radi, majice sa Putinovim likom i natpisima poput „Niko nas neće uhvatiti“ i „Najljubazniji čovek“ veliku popularnost su dobile nakon povratka Krima u sastav Rusije, kada je za samo jedan dan prodato više od 5.000 komada.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je tim povodom rekao da šef države ne odobrava „komercijalizaciju sopstvenog lika“, ali da borba protiv takve pojave „ne spada u prioritete Kremlja“.

Pročitajte još: Vojna operacija međunarodne koalicije koju predvode SAD u Siriji nije donela nikakve rezultate, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: