Lider liste SNS: Očekujem dobar rezultat u Medveđi

Prvi na listi koalicije stranaka koje predvodi SNS Nebojša Arsić očekuje dobar rezultat na današnjim lokalnim izborima u Medveđi.

Izvor: B92

Nedelja, 13.09.2015.

13:16

Default images
Foto: Tanjug

Osim toga, on takođe navodi da će nova vlast uz pomoć Vlade Srbije tu opštinu izvući iz kruga nerazvijenih.

"Očekujemo da posle ovih izbora Medveđa sa novom lokalnom vlašću konačno krene napred, kao i da se iz Medveđe više neće iseljavati ljudi", rekao je Arsić Tanjugu.

Prema njegovim rečima, Vlada Srbije uključiće Medveđu u program razvoja i mnogo više uticati da građanima Medveđe u svakom smislu bude bolje nego što je bilo u prethodnom periodu

Arsić, koji je prvi na listi "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije", očekuje odličan rezultat i naglašava da su SNS sa ostalim koalicionim partnerima imali dobru i pozitivnu predizbornu kampanju.

On je rekao i da izbori protiču u fer i demokratskoj atmosferi, a samo glasanje na biračkim mestima je u najboljem redu.

Na vanrednim lokalnim izborima u Medveđi za 35 odborničkih mesta bori se pet stranaka- tri srpske i dve albanske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: