Jovičić: Kako Pajtića nije sramota

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS rekao je da naprednjaci svakodnevno ispravljaju greske demokrata i da se za razliku od njih bore za interes građana i države.

Izvor: B92

Sreda, 03.12.2014.

20:11

Default images

"Iako znam da nema obraza, pitam Bojana Pajtića, predsednika DS, kako ga nije sramota da baš on izjavljuje da bi Vlada Srbije trebalo da uđe u pregovore o izmeni energetskog sporazuma sa Rusijom, poveća rudnu rentu i traži veće učešće Srbije u NIS-u?", naveo je Aleksandar Jovičić u saopštenju.

On pita i da li je moguće da "nam danas Pajtić licemerno drži predavanja o tome šta bi Vlada Srbije trebalo da uradi, iako je ugovor o NIS-u, rudnoj renti i Južnom toku potpisala upravo vlada koju je vodila DS".

"Znamo da Pajtić ne oseća odgovornost, i da u sebi nema čestitosti, ni morala, ali pitamo ga da li on stvarno misli da su građani oslepeli i ogluveli, posle vladavine DS, i da se u Srbiji niko ne seća da je upravo ta stranka potpisala te sporazume o rudnoj renti i NIS-u", upitao je Jovičić.

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je ranije danas Vladu Srbije da inicira izmenu energentskog sporazuma sa Rusijom, koja bi podrazumevala povećanje rudne rente, a nakon najave o obustavi izgradnje gasovoda "Južni tok".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: