Na Brodarevu zadržavanje sat i po

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta, osim na Brodarevu, gde se prilikom izlaska iz Srbije u Crnu Goru čeka oko 90 minuta.

Izvor: B92

Utorak, 29.07.2014.

07:46

Default images

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), zbog kiše koja je tokom noći padala, saobraćaj se obavlja po mestimično mokrim kolovozima.

Prema prognozi meteorologa, tokom dana se opet očekuje slaba do umerena kiša praćena grmljavinom i jugoistočnim vetrom. Vozačima se savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise i saobraćajnu signalizaciju posebno na deonicama gde se obavljaju radovi.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, odnosno kiše, povećan je broj odrona na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka i na Ðerdapskoj i Ibarskoj magistrali, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: