MH370:Sin pilota negira spekulacije

Sin pilota malezijskog aviona za koji se pretpostavlja da je pao u Indijski okean odbacuje spekulacije o mogućoj kapetanovoj ulozi u nestanku aviona, javlja CNN

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2014.

11:52

Default images

"Sve sam pročitao na internetu. Ali, ignorisao sam sve te spekulacije. Ja znam svog oca bolje", izjavio je Ahmed Set Zaharie (26) u intervjuu koje je danas objavio list Nova prava vremena.

Ahmed je najmlađi sin 53-godišnjeg pilota, kapetana Zaharie Ahmada Šaha koji je prema nekim spekulacija možda oteo avion kao izraz političkog čina.

"Možda nismo bili tako bliski, pošto on toliko putuje. Ali ja ga znam", rekao je sin pilota u intervjuu koji je Ahmed dao listu pre dva dana.

Ahmed je prvi pripadnik porodice pilota nestalog aviona koji je govorio za medije o nestanku aviona.

Kapetan i prvi oficir bili su "pod lupom" uz brojne spekulativne teorije zašto je jedan ili možda obojica preusmerili avion sa redovnog kursa leta, pre više od dve nedelje koji se od tada vodi kao nestao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: