SNS: Završićemo projekte u Voždovcu

Beogradski odbor SNS kaže da će u narednom periodu završiti sve važne projekte na Voždovcu, koji do sada nisu mogli da budu ostvareni zbog nerazumevanja Đilasa.

Izvor: B92

Petak, 22.11.2013.

14:36

Default images

Zato se naprednjaci, kako je navedeno u saopštenju, zalažu za decentralizaciju Beograda kako bi i opština Voždovac sama određivala prioritete sa budžetom koji će biti srazmeran broju stanovnika te beogradske opštine.

"Želimo da Voždovac bude opština zadovoljnih gradjana, a to podrazumeva više investicija i više radnih mesta. Bezbednost dece nam je na prvom mestu, zato će do kraja godine sva školska dvorišta na Voždovcu dobiti video nadzor. Godinama unazad tražimo podršku grada kako bi uklonili sve kockarnice u blizini škola, ali tu podršku nismo dobili", piše u saopštenju.

SNS napominje i da se otvaranjem kancelarije za mlade preduzetnike, stvaraju uslovi da se mladi zaposle i ostanu na opštini Voždovac.

"Tim Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem ostaje dosledan u borbi protiv korupcije i kriminala", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: