"DS nema nameru da se ujedinjuje"

DS nema nameru da se ujedinjuje sa bilo kojom strankom, pa ni sa LDP, i za tako nešto ne postoji podrška u DS, kaže šef poslanika DS-a Borislav Stefanović.

Izvor: B92

Utorak, 29.10.2013.

12:25

Default images

Stefanovć je novinarima u parlamentu rekao da je DS partija "koja ima svoje ime i prezime već 100 godina" i da ne treba spekulisati niti razmišljati o bilo kakvom ujedinjenju, ali da je otvorena za saradnju sa svim demokratskim i proevropskim strankama, pa i sa LDP, u pravcu rešavanja problema.

"Poštujemo legitimno izraženu želju LDP ali to je želja i cilj te stranke, a DS govori u svoje ime i tu nema mesta za spekulacije tog tipa", naglasio je Stefanović i dodao da će DS i LDP svakako zajednički raditi u skupštini kao i izvan nje.

On je izrazio nadu da će u veoma kratkom roku biti konkretnih koraka, navodeći da već ima dobrih ideja i inicijativa.

Stefanović je rekao da će se o eventualnim koalicijama razgovarati kada za to dođe vreme ili konkretno vezano za lokalne izbore, kao što su predstojeći na Voždovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: