Incident kod Gnjilana

Trojica Albanaca pretukla su Marka Stankovića iz Gnjilana i oduzela mu vozilo, javio je sinoć RTS.

Izvor: Beta, RTS

Ponedeljak, 26.08.2013.

08:31

Default images

U selu Stanišor u blizini Gnjilana, trojica Albanaca pretukla su Marka Stankovića iz Gnjilana. Marko je bio sa devojkom, a napadači su mu oduzeli vozilo.Otac napadnutog, Stanoje Stanković, rekao je da su napadači bili naoružani vatrenim oružjem i da su govorili albanski, prenosi Radio KiM.

Teže povređen, Marko Stanojević je najpre prebačen u gnjilansku bolnicu, a kada mu se stanje pogoršalo, prevezen je u Kliničko-bolnički centar u Gračanici.

Portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani rekao je da policija obavlja uviđaj, a potom će izdati saopštenje.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je incident u kome je pretučen Marko Stanković, ocenjujući da je više nego jasno da je napad usmeren protiv nastojanja da se na KiM 3. novembra organizuju i sprovedu lokalni izbori i da se u južnoj srpskoj pokrajini obezbedi trajna stabilnost.

"Kancelarija za KiM najoštrije osuđuje incident u kome su noćas maskirani napadači pretukli Marka Stankovića iz Gornjeg Kusca kod Gnjilana i zahteva od nadležnih organa da hitno rasvetle ovaj zločin i kazne napadače", navedeno je u saopštenju Kancelarije.

Kancelarija za KiM najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja i insistira da nadležni organi osiguraju mir i bezbednost svih građana na teritoriji Kosova i Metohije, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: