SPO i SNS partneri u Trsteniku

U Trsteniku je danas potpisan sporazum o strateškom partnerstvu Srpske napredne stranke i Srpskog pokreta obnove.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.06.2013.

19:24

Default images

Sporazum predviđa zajedničko delovanje u Skupštini opštine Trstenik i promovisanje zajedničkog programa za oporavak te opštine.

Potpisivanju sporazuma, u kome se navodi da će dve stranke uspostaviti saradnju u cilju stvaranja boljih uslova za život i razvoj u opštini Trstenik, prisustvovali su potpredsednici SNS Bratislav Gašić i SPO Aleksandar Jugović.

Obraćajući se članovima i simpatizarima ovih partija, Gašić je rekao da je ovo trenutak zajedničkog zbližavanja stranaka koje dele zajednička ubeđenja i programska načela, istakavši da bi u Srbiji trebalo da se ujedine sve pozitivne snage kako bi građanima bilo bolje.

“Uspeli smo da za godinu dana zaustavimo jedno veliko propadanje i želimo da u narednom periodu sve potencijale iskoristimo za privredni preporod”, kazao je Gašić, izrazivši očekivanje da će Srbija 28. juna dobiti datum za početak pregovora o članstvu u EU.

Jugović je rekao Tanjugu da je sa naprednjacima razgovarao o potpisivanju strateških sporazuma u još četiri lokalne samouprave, istakavši da obe partije na isti način gledaju u budućnost.

“Mi smo se godinama unazad zalagali za promenu kosovske politike, borbu protiv korupcije, ulazak Srbije u EU i taj program najbolje sprovodi stožer vladajuće koalicije Srpska napredna stranka i čini mi se da je to prva partija koja je na vlasti, a koja sprovodi program koji je u interesu građana”, zaključio je Jugović.

Podsetimo, SPO je sa SNS u koaliciji u Zaječaru, gde se u nedelju održavaju lokalni izbori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: