Uhapšen sa šest ljudskih fetusa

Kod jednog Britanca tajlandskog porekla pronađeno i zaplenjeno šest ljudskih fetusa, ispečenih i prekrivenih zlatom, prenosi AFP saopštenje tajlandske policije.

Izvor: B92

Petak, 18.05.2012.

11:37

Default images

28-godišnji Čou Hok Kuen uhapšen je u četvrtak u četvrti Čajna taun u Bangkoku, a fetusi su pronađeni u koferima, jer je trebalo da budu prokrijumčareni na područje Tajvana, preno hrvatski portal Index.hr.

Muškarac je policiji objasnio da ih je kupio pre nekoliko dana na Tajlandu za 5.000 evra, kao i da je planirao da ih ponovo proda na Tajvanu za šest puta veću cenu.

"Rekao je da je planirao da proda fetuse klijentima koji veruju da će ih oni učiniti srećnima i bogatima", izjavio je pukovnik Vivat Kamčamnan iz policije u Bangkoku.

Poreklo fetusa policija još nije utvrdila.

Inače, u ritualima tajlandske crne magije, kojih ima i u nekim kineskim zajednicama, smatra se da fetusi donose sreću vlasniku i često se čuvaju u svetilištima, kućama i prodavnicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: