Uhapšeno troje ispred Arene

Policija je ispred Arene, gde se održava koncert sarajevskog pevača Dina Merlina, privela tri osobe u alkoholisanom stanju i koje nisu imale lične karte.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 25.11.2011.

23:27

Default images

Oni su privedeni radi utvrdjivanja identiteta i protiv njih će biti podnete prijave zbog nenošenja ličnih dokumenta.

Pre početka koncerta, koji je kasnio, bile su prisutne jake mere obezbedjenja, a policija je pretresala sve koji su ušli u Arenu, dok su ispred hale bili angažovani i policajci na konjima.

Dugo i sa strahom od nereda iščekivani koncert bosanskog pevača Dina Merlina u Beogradu, prošao je bez bilo kakvih nereda i incidenata.

Pretnje ekstremističkih organizacija da će praviti incidente, upozorenje stanovnicima Novog Beograda da sklone automobile parkirane oko Arene, da ne bi bili oštećeni, sve se to nije obistinilo.

Niko nije vidjen da nosi zastave ili druga obeležja organizacije Naši, koja je poručila da će ispred Arene zapaliti zastavu islamskih paravojnih formacija. Koncert je obezbedjivao veliki broj policajaca i žandarmerije, a obezbedjenje na ulazu je bilo veoma rigorozno i posetiocima nije dozvoljavalo da unesu olovke, upaljače, šminku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: