Šutanovac: Optužbe besmislene

Ministar odbrane Dragan Šutanovac optužbe "kvazipatriota" koji napadaju NATO i vojnu konferenciju koja se održava u Beogradu ocenio kao besmislene.

Izvor: FoNet, Blic

Sreda, 15.06.2011.

09:29

Default images

Kada kvazipatriote napadaju NATO, zaboravljaju da napadaju jednu Grčku, Rumuniju, Bugarsku, Norvešku, kao i da se time čini šteta na bilateralnom planu odnosa Srbije sa tim zemljama, rekao je za Blic ministar odbrane Dragan Šutanovac i naglasio da "Srbija i dalje ostaje vojno neutralna".

Već za sedam dana, ili nekoliko meseci, nakon održavanja vojne konferencije u Beogradu, ubeđen je Šutanovac, videće se sav besmisao napada i optužbi da je ovo korak Srbije ka članstvu NATO.

"Tada će biti jasno da je sve što govore protivnici održavanja ove konferencije apsolutno netačno i da se u odnosima Srbije i NATO ništa dramatično nije promenilo. I da Srbija i dalje ostaje vojno neutralna", izričit je Šutanovac

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: