Prevarom do kredita Fonda za razvoj

Policija Sremske Mitrovice uhapsila je tri osobe osumnjičene da su prevarom podigle 6,6 miliona dinara kredita Fonda za razvoj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.04.2011.

15:55

Default images

Zbog sumnje da su prevarom podizali kredite Fonda za razvoj, uhapšeni su Žarko L. (36), Toni B. (51) i Danica V. (45) iz Beograda

Osumnjičeni su, kako se navodi u saopštenju policije, od marta do avgusta prošle godine, otvarali fiktivne preduzetničke radnje na ime nekoliko građana Stare Pazove i za njih izradili poslovne planove na osnovu kojih su konkurisali za kredite Fonda za razvoj.

Na taj način podignuto je najmanje šest "start ap" kredita, namenjenih početnom biznisu, ukupne vrednosti 6,6 miliona dinara.

Novac je uplaćivan na račun firme "Renta san plus" iz Beograda, čiji je vlasnik Žarko L., a podignut je u gotovini i podeljen između osumnjičenih kojima je određen pritvor od mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: