Dečaci pokušali da osvete druga

Jedno dete je povređeno kada je grupa maloletnika u pančevačkom selu Jabuka pokušala da se osveti za ubistvo svog druga Dejana S. (17).

Izvor: B92

Petak, 11.06.2010.

19:14

Default images

Kako je agenciji Beta rečeno u pančevačkom tužilaštvu, staklo sa polupanog prozora povredilo je jedno dete.

Grupa maloletnika, za koje se sumnja da su Dejanovi školski drugovi, napala je kamenicama kuću B.J. osumnjičenog za ubistvo, ali i još nekoliko kuća u tom naselju, saznaje nezvanično Beta u policiji i tužilaštvu.

U napadu je polupano nekoliko prozora na kućama, a potom su se napadači razbežali.

"Izdala sam nalog da se počinioci pronađu i privedu i ima indicija da je policija na tragu da ih identifikuje", izjavila je danas po podne agenciji Beta viša tužiteljka Gordana Čolić.

Sahrana Dejana S. danas u Jabuci protekla je uz pojačane policijske mere bezbednosti, kako ne bi došlo do novih incidenata.

On je preminuo u četvrtak noću od posledica ranjavanja nožem u glavu i grudi posle svađe i tuče sa osumnjičenim B.J. (17), saopštila je policija.

B.J. se danas u prvom pojavljivanju pred istražnim sudijom branio ćutanjem, izjavila je Stanka Simonović, istražni sudija za maloletnike u Pančevu .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: