Požega: Tuča sa smrtnim ishodom

Sinoć oko 23 sata u Požegi je u tuči ubijen Slobodan Pantelić.

Izvor: B92

Petak, 04.06.2010.

16:50

Default images

Požeška policija odredila je zadržavanje od 48 časova Draganu Ćosoviću, koji je osumnjičen da je izvršio krivično delo nanonošenja teške telesne povrede sa smrtnom posledicom.

Svedok ove tuče i ubistva je vlasnik kuće u kojoj se dogodila tragična svađa i tuča.

Slobodan Pantelić, star 35 godina iz Požege, podlegao je teškim telesnim povredama, koje mu je naneo sugrađanin Dragan Ćosović, rođen 1968. godine.

Tuča se dogodila u kući Dragana N. u četvrtak jedan čas pre ponoći.

Dragan Ćosović, koji je bio pod dejstvom alkohola, nakon verbalne prepirke sa pokojnim Slobodanom Pantelićem, krenuo je u fizički sukob.

Tom prilikom zadao mu je više udaraca nogom i rukom u predelu glave. Povrede koje su nanete pokojnom Panteliću, dovele su do unutrašnjeg krvarenja i udisanja krvi, zbog čega se nesrećni čovek ugušio.

Nezvanično saznajemo i da je Dragan Ćosović, već više puta bezuspešno lečen od alkoholizma, a policija je protiv njega već podnosila krivične i prekršajne prijave.

Policijska stanica Požega primenila je policijsko zadržavanje protiv Dragana u trajanju od 48 časova. S obzirom na njegov raniji dosije, sigurno da će mu i istražni sudija Višeg suda odrediti jednomesečni pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: