Prijava za vožnju pred Skupštinom

MUP podneo prekršajnu prijavu protiv Zorana Jovičića, koji je 16. oktobra prošle godine ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu vozio suprotnom trakom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.05.2010.

15:52

Default images

Policija je saopštila da je Jovičić posle prekršaja testiran i da je imao 1,98 promila alkohola u krvi.

"Protiv vozača Zorana Jovičića, koji je u alkoholisanom stanju upravljao vozilom, krećući se tom prilikom u suprotnom smeru, podneta je prekršajna prijava", saopštila je policija uz napomenu da je Jovičić vozio automobil marke sitroen kragujevačkih registracija.

Na internet sajtu Jutjub objavljen je snimak vozača koji vozi pogrešnom trakom Bulevara ispred Doma Narodne skupštine Srbije, a zatim okreće vozilo i preko skupštinskog platoa dolazi do ulaza u zgradu, pri čemu je jednom stranom vozila prešao i preko skupštinskih stepenica, pre nego što je auto bio parkiran.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je snimak pijanog vozača, koji je pravio incidente ispred Skupštine Srbije, načinjen pre godinu dana.

"Ja sam za to da se ispita o čemu se radi. Treba samo znati da je u to vreme bio stari zakon", naglasio je Dačić.

On je pozvao građane da "na vreme javljaju kada uoče ovakve stvari".

Dačić je rekao i da ne zna da li je kažnjen policajac koji je zaustavljao automobile na mestu događaja i objasnio da se radi o policajcu opšte nadležnosti, a ne o saobraćajcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: